Оновлена ​​лінійка автохімії та автокосметики YACCOLINE

Компанія YACCO представляє оновлену лінійку автохімії, автокосметики і спеціалізованих продуктів по догляду за автомобілем під загальною назвою YACCOLINE. Лінійка умовно розділена на сервісні, захисні і продукти для очищення окремих вузлів і мийки автомобілів і мотоциклів. Велика частина продукції вже в наявності на складі і доступна для замовлення в нашому Інтернет-магазині.

В сервісній лінійці привертають увагу, в першу чергу, такі продукти як DEGRIPPANT " 6 в 1» і CRYOGRIPP.

Універсальна мастило DEGRIPPANT " 6 в 1» являє собою «просунутий» аналог широко відомого продукту WD-40 і призначена для поточних ремонтів і профілактичних операцій. Універсальний очищувач " 6 в 1» змащує, усуває заїдання, захищає різьблення, витісняє вологу, видаляє бітумні плями, захищає від корозії. За дуже короткий час розчиняє міцні оксиди і іржу на різьбових з'єднаннях.

Продукт рекомендується також для профілактичного змащення, особливо для тривалого зберігання обладнання в агресивній атмосфері (висока вологість, біля моря і т.п.). 

Проникаюче мастило CRYOGRIPP з охолоджуючим ефектом призначене для демонтажу різьбових та інших з'єднань.  Унікальна відмінність цього продукту від інших "рідких ключів" полягає в тому, що його проникаючу дію посилюється холодним термічним ударом з температурою -30 °C, який стискає матеріал деталей для полегшення демонтажу.

Також в сервісну лінійку входять продукти для:

Лінійка захисних продуктів включає в себе наступні продукти:

  • протизношувальний присадку в двигун ANTI-WEAR ENGINE з додаванням дисульфіду молібдену (MoS2). Продукт рекомендується додавати в моторне масло для використання у важких умовах і / або в двигуни з великим пробігом;
  • протизношувальний присадку ANTI-WEAR TRANSMISSION з дисульфідом молібдену для вузлів трансмісії (коробка передач, редуктор, роздатка і т.п.). Продукт рекомендується додавати в трансмісійне масло у випадках утрудненого перемикання передач або при шумі механізму / агрегату;
  • водостійке захисне мастило загального призначення PROTECPROP для довгострокового захисту підшипників, шарнірів, ланцюгів та інших механізмів;
  • спеціалізований присадку CENPLON в неетилований бензин для техніки, яка розрахована на роботу на етилованому бензині (ретро автомобілі, сільгосптехніка).

Лінійка продуктів для очищення та миття включає в себе всілякі очищувачі для окремих вузлів автомобіля і засоби для очищення / миття зовнішніх і внутрішніх деталей: