Выбор Дре (69), 5 и 6 ноября 2022 г.

Вибір Дре (69), 5 та 6 листопада 2022 р.

Третій етап відбору Yacco FFSA Youth Rally відбувся цими вихідними на західно-паризькій трасі в Дрьо (28), що ознаменувало початок напруженого місяця виявлення. Два інші етапи відбору пройдуть у Леденоні (30), потім на трасі Люк (83) перед довгоочікуваним фіналом у Гарі на початку грудня.

Але перш ніж думати про фінал, молоді кандидати віком від 18 до 25 років мали пройти класичний відбір. На першому ступені перший курс скіммінгу у вигляді поїздки туди і назад і ручного гальма має виконуватися з еталонним часом. На другому рівні більш технічний курс, який обирає між кваліфікованими кандидатами, щоб залишити лише п'ять із них наприкінці кожного дня.

Серед суботніх відборів, відібраних для фіналу, що відбудеться у Гарді з 6 грудня, молоді люди з усіх верств суспільства, які отримали ліцензію новачків, учасники, які беруть участь уперше або вже отримали досвід. Першого дня їх було понад 700, щоб спробувати щастя, незважаючи на холод.

У неділю операція Rallye Jeunes Yacco FFSA продовжилася під дощем. Багато молодих людей спробували щастя, проте обрано п'ятеро, а також другий пілот.

П'ятірка пройшла кваліфікацію на 5 листопада 2022 р.

Нео Ріваллан (14): «Я дуже радий, що мені вдалося вдруге вийти у фінал тут, у Дре. Ми намагатимемося виступити краще, ніж минулого року, та стати переможцями! »

Пол Роллан (44): «Дуже задоволений сьогоденням, все пройшло дуже добре. Я прийшов без підготовки, тому трохи здивований результатом. Доброго дня, гарна команда, гарна машина! »

Батист Бургуан (95): «Організація була неймовірна, машини були неймовірні! Я не очікував, що дійду до фіналу! Я дуже щасливий, дякую всім. »

Едуард Флоке (14): «Я дуже задоволений результатом, який виявився для мене несподіваним. Хочу подякувати всій організації та волонтерам, це справді чудово! До зустрічі у Гарді! »

Ентоні Геск'єр (28): «Мені вдалося пройти кваліфікацію вдруге тут, у Дре. Тепер зосередьтеся на фіналі Gard, щоб спробувати досягти більшого, ніж моє восьме місце минулого року…»

П'ятірка пройшла кваліфікацію на 6 листопада 2022 р.

Закарія ТАРІ (77): «Я дуже радий взяти участь в операції Rallye Jeunes Yacco FFSA. Я прийшов розважитися та опиняюся у фіналі, це було дійсно не заплановане. Подивимося що буде далі..."

Квентін ПРУСТ (37): «Я кваліфікований, це справді чудово! Організація на висоті, просто супер! До зустрічі у Гарді. »

Фредерік КАБІРОЛЬ (11): «Це моя друга участь у Operation Rallye Jeunes, і я дуже радий, що пройшов кваліфікацію. Вперше я зупинився на другому ступені. На цей раз я у фіналі. Ми збираємось дати все. До зустрічі у Гарді! »

Енцо Ноель Десландес (35): «Я вийшов у фінал! Я вже вдруге беру участь у цій операції. Вперше я був надто впевнений у другому ступені. Цього разу я не ставив собі жодних запитань... Побачимося в Гарді, поїхали! »

Еван ПІШАР-АРНО (56): «Вчора мене обрали до другого туру, але я пішов раніше! Я нарешті повернувся сьогодні, і все пройшло добре, бо вийшов у фінал. Найскладніше залишилося зробити у Gard за місяць, щоб виграти Rallye Jeunes 2022! »