Оливи Yacco на виставці ретро-автомобілів у Парижі

Понад 450 експонентів представили колекційні авто, мотоцикли, військову техніку та сільськогосподарські машини в Парижі на фестивалі «Retromobile», що пройшов з 3 по 7 лютого нинішнього року. Одним з учасників заходу була компанія YACCO, компанія з багатою і видатною автомобільною історією.

Цей унікальний у своєму роді фестиваль проходить вже в 41-й раз і в цьому році на ньому були представлені понад 500 раритетних екземплярів, середня вартість яких становить близько 100 000 євро.

Найбільш знаменною подією заходу став продаж на аукціоні гоночного Ferrari 335 S Sport Scaglietti 1957 р. в. в ході торгів ціна за цей ретромобіль з 28 млн. євро піднялася до 32 млн. євро! Дана цифра трохи не досягла абсолютного світового рекорду продажів ретрокарів.

Одним з найбільш пам'ятних представлених експонатів військової техніки на виставці був радянський танк Т-34, який був виставлений музеєм в Сомюре (Le muse des blindes de Saumur).

Нагадаємо, що компанія Yacco виробляє спеціальну лінійку Légende моторних і трансмісійних масел для ретро і класичних автомобілів.

Фотогалерея - >>